SPA Salonnepro

Over Spa Salonnepro Amsterdam

Spa Salonnepro Amsterdam is voortgekomen uit een bedrijf dat in 2005 werd opgericht. In 2008 werd het merk Salonnepro gelanceerd, dat aanvankelijk producten voor microneedling en diverse fruitzuurpeelings aanbood. In 2012 breidde het assortiment uit met huidverzorgingslijnen. Sindsdien is Spa Salonnepro onvermoeibaar doorgegaan met de ontwikkeling van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Het assortiment bestaat inmiddels uit ongeveer 150 zorgvuldig ontworpen, ontwikkelde en geteste producten. De naam Spa Salonnepro is een samenvoeging van ‘salon’ en ‘professional’, wat de essentie van het merk weerspiegelt: cosmetica van professionele kwaliteit.

Hun doel: Natuurlijke Huidverbetering voor Iedereen 

Spa Salonnepro Amsterdam is een Nederlands huidverzorgingsmerk, met trots gemaakt in Nederland. Het heeft een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Dit omvat niet alleen anti-aging, maar ook de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Spa Salonnepro ondersteunt schoonheidsspecialisten met kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen. Ze zijn transparant, hulpvaardig en servicegericht. Ze realiseren zich dat ze hun doel niet alleen kunnen bereiken, maar dat ze dit samen met schoonheidsspecialisten doen!

Innovatieve Producten Ontwikkeld door Sharon Pieters

Alle producten van Salonnepro worden ontwikkeld door Sharon Pieters. Haar achtergrond in biochemie en haar passie voor cosmetische ingrediënten stellen Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door samen te werken met het lichaam in plaats van ertegen te werken, worden betere resultaten behaald. Waar mogelijk worden synthetische werkstoffen vervangen door hun natuurlijke alternatieven. De producten uit de Pure Collection zijn gemaakt met biologisch gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitamines en mineralen. De Solutions-producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en in deze serie vindt u ook crèmes met UV A- en B-bescherming.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Spa Salonnepro staan we voor dierenwelzijn en productkwaliteit. Al onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, veganistisch en vrij van microplastics en ftalaten. Bovendien vermijden we belangrijke allergenen in onze parfums. Jouw welzijn en de planeet zijn voor ons van het grootste belang.

Voor meer informatie over Spa Salonnepro ga naar: https://www.salonnepro.com/nl/over-salonnepro.html

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.