SPA Salonnepro

Over Spa Salonnepro Amsterdam

Het bedrijf waaruit het merk S

Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, ze zijn destijds begonnen met producten voor Microneedling en verschillende Fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar ook huidverzorgingslijnen bij en zijn ze onvermoeibaar doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo’n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, ontwikkeld en getest is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

HUN DOEL

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben ze het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Zij ondersteunen hun schoonheidsspecialisten met kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen. Hierin zijn zij transparant, hulpvaardig en servicegericht. Want hun doel bereiken kunnen ze niet alleen, dat doen ze samen met de schoonheidsspecialisten!

PRODUCTEN

Al hun producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook crèmes met uv A en B-bescherming. 

Producten Spa SAlonnepro Amsterdam

PURE COLLECTION

De Pure Collection bevat hoge concentraties werkstoffen en organic gecertificeerde oliën en extracten. De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Dit komt doordat de ingrediënten afkomstig zijn van organic gecertificeerde landbouw. De gewassen staan langer in de grond en worden minder vaak geoogst. Wanneer een gewas langer in de grond staat, neemt deze meer mineralen en sporenelementen op uit de grond. Daarnaast profiteert het gewas van veel meer zonuren, wat zorgt voor meer vitaminen. Er zijn ook strikte regels rondom het gebruik van kunstmest en insecticiden. De extracten en oliën die gewonnen worden uit deze gewassen zijn van nature rijker aan natuurlijke vitaminen en mineralen.

AHA-cleansing-Gel-SPA_Salonnepro-wasgel-gel-face-wash-BHA-glycolic-glycolzuur.jpg

SOLUTIONS

De Solutions lijn is een compacte serie huidverzorgingsproducten die zich richten op het behandelen en verzorgen van verschillende indicaties en huidtypen. De gebruikte oliën en extracten in de Solutions serie zijn niet organic gecertificeerd, wat het prijssegment van Solutions heel toegankelijk maakt. Echter, de visie van Salonnepro blijft onveranderd: we gebruiken natuurlijke werkstoffen die met het lichaam samenwerken.

Binnen de Solutions serie zijn 3 kleine sub-lijnen te vinden:

  •  Aqua Recover (voor de vochtarme huid)
  • Total Repair (voor de rijpere huid)
  •  Skin Perfect (voor de gevoelige huid/ roodheid)

In deze serie vindt u ook crèmes met uv A en B-bescherming tot een SPF50+.

Alle producten van Salonnepro zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrijen vrij van hoofdallergenen uit parfum.