Permanent Make-up

PMU Behandelingen

Intake gesprek €25,00

Bij ons staat jouw gezondheid en welzijn centraal. Daarom beginnen we altijd met een grondige intake. Deze intake kost €25, maar wordt in mindering gebracht bij het boeken van een behandeling. Zo investeren we samen in jouw gezondheid, en voorkomen we onnodige no shows.

Wat houdt de intake precies in?

Een grondig intakegesprek voorafgaand aan elke PMU-behandeling is van essentieel belang om verschillende redenen:

1. Klantbegrip: Het helpt de PMU-specialist om de wensen van de klant volledig te begrijpen.
2. Gezondheidsbeoordeling: Het onthult mogelijke gezondheidskwesties of allergieën die de behandeling kunnen beïnvloeden.
3. Kleurkeuze: Het bepaalt de juiste pigmentkleur voor een natuurlijk resultaat.
4. Voorlichting: Het informeert de klant over de behandeling, nazorg en realistische verwachtingen.
5. Toestemming en vertrouwen: Het geeft de klant de kans om vragen te stellen en vertrouwen op te bouwen.
6. Op maat gemaakte behandeling: Het leidt tot een gepersonaliseerde en bevredigende ervaring.

Kortom, het intakegesprek is cruciaal voor een succesvolle, veilige en tevredenstellende PMU-behandeling.

Wenbrauwen

Ontdek de Voordelen van PMU Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezichtsuitdrukking. Ze geven uw gezicht karakter en vorm. Helaas is niet iedereen gezegend met volle en perfect gevormde wenkbrauwen. Gelukkig zijn er verschillende methodes, zoals PMU wenkbrauwen, Powder brows, Fusion brows en Boldbrows, om dit te bereiken.

Welke techniek u ook kiest, het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt met uw wenkbrauwen. Ze zijn immers een belangrijk onderdeel van uw gezicht en persoonlijke uitstraling. Uw schoonheidsspecialiste kan u adviseren over welke techniek het beste bij u past.

Powder Brows €395,- (incl 1 nabehandeling)

Powder brows: Deze techniek creaërt een zachte, poederachtige wenkbrauwlook. Het resultaat lijkt op het effect van wenkbrauwpoeder.

Fusion Brows €395,- (incl 1 nabehandeling)

Bij deze methode worden twee technieken gecombineerd: hairstrokes en schaduwen. Hierdoor krijgt u het effect van natuurlijke haartjes, maar met meer diepte en dimensie. Deze techniek is ideaal voor mensen die een natuurlijke maar gedefinieerde look willen.

Eyeliner

Voordelen van PMU eyeliner

Een van de meest populaire trends in de schoonheidswereld is de permanente make-up (PMU) eyeliner. Deze innovatieve techniek biedt tal van voordelen die u mogelijk niet had overwogen. In deze blogpost zullen we de voordelen van PMU eyeliner, klassieke eyeliner met of zonder wing, Stardust Eyeliner en infra lash bespreken.

PMU Eyeliner

Het grootste voordeel van PMU eyeliner is dat het u tijd bespaart. Stelt u zich eens voor dat u ‘s ochtends wakker wordt en uw eyeliner al perfect is aangebracht. Het is ook een uitstekende oplossing voor mensen die allergisch zijn voor conventionele make-up of moeite hebben met het aanbrengen van eyeliner.

Klassieke eyeliner met of zonder wing €255,- (incl 1 nabehandeling)

De klassieke eyeliner, met of zonder wing, geeft uw ogen definitie en kan uw algehele uitstraling veranderen. Het kan u helpen om een subtiele, natuurlijke look te creëren of een dramatische, avondlook.

Stardust Eyeliner €295,- (incl 1 nabehandeling)

Stardust Eyeliner is een techniek waarbij de eyeliner wordt aangebracht met een speciaal effect dat een ‘smokey’ effect geeft. Dit kan uw ogen een extra sprankeling geven en u een unieke, opvallende look geven.

Infra Lash €195,- (incl 1 nabehandeling)

Infra lash is een techniek waarbij de eyeliner wordt aangebracht tussen de wimpers om een vollere wimperlijn te creëren. Dit kan uw ogen groter doen lijken en uw natuurlijke schoonheid versterken.

Lippen

Lip Blush en Full Lips

Wist u dat de manier waarop uw lippen eruit zien, een grote impact kan hebben op uw algehele uitstraling? Dankzij de nieuwste technieken in de wereld van permanente make-up (PMU), kunt u nu genieten van perfect gevormde en gekleurde lippen, elke dag weer. Twee populaire behandelingen zijn Lip Blush en Full Lips.

Lip Blush €425,- (incl 1 nabehandeling)

Lip Blush is een PMU-behandeling die uw lippen een natuurlijke, maar toch opvallende kleur geeft. De techniek is ontworpen om de illusie van vollere en perfect gevormde lippen te creëren, zonder dat u elke dag lippenstift hoeft aan te brengen. Het resultaat is een subtiele, maar toch frisse en jeugdige uitstraling.

Full Lips €475,- (incl 1 na behandeling)

Full Lips is een andere PMU-behandeling die gericht is op het verfraaien van uw lippen. In tegenstelling tot Lip Blush, die een natuurlijk ogende kleur geeft, is Full Lips ontworpen om uw lippen een meer dramatische en opvallende kleur te geven. Het is de perfecte keuze voor mensen die houden van een meer uitgesproken make-up look.

Indien u vragen heeft of behoefte heeft aan advies, kunt u ons altijd telefonisch of via WhatsApp bereiken op het nummer 0688808628. Daarnaast nodigen wij u uit om hier te klikken voor uitgebreidere informatie