De beste manicure in Den Haag

Manicure in Den Haag

Onze schoonheidssalon Prinsenhuys biedt een scala aan manicure behandelingen. Bekijk hieronder onze variëteit aan diensten. Mocht u twijfelen of wenst u persoonlijk advies of meer informatie over de behandelingen, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Basis Manicure

45 min. €32,50

Behandeling omvat: het in model vijlen van de nagels, een handbadje, verzorging van de nagelriemen, een korte handmassage met een verzorgende handcrème en het lakken van de nagels met een transparante nagellak.

Manicure met CND Shellac 1 kleur

€52,50

Behandeling omvat: het in model vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, een handmassage met een verzorgende handcrème en het lakken van de nagels met CND Shellac.

Manicure met CND Shellac French lak

€57,50

Behandeling omvat: het in model vijlen van de nagels, een handbadje, verzorging van de nagelriemen, een handmassage met een verzorgende handcrème en het lakken van de nagels met CND Shellac (2 kleuren).

CND Shellac Nagellak

Alleen lakken met Shellac 1 kleur: €37,50

Alleen lakken met Shellac French lak: €40,-

Verwijderen van Shellac: €22,50

Verwijderen van Shellac in combinatie met een nieuwe set: €14,00

Shellac nagellak biedt de schitterende hoogglans van een nagellak en heeft de lange houdbaarheid van een gel. Met Shellac nagellak heeft u gegarandeerd 2 weken lang prachtige gelakte nagels, zonder uw eigen nagels te beschadigen.

Wat is een manicure?

Een manicure is een behandeling van de handen en in het bijzonder van de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions.

Schoonheidssalon Prinsenhuys laat jouw nagels er tip top uitzien!

Verwen jezelf met een mooie manicure bij Salon Prinsenhuys Manicure Den Haag.


Nagelstudio Den Haag Centrum