Brazilian Wax Den Haag

Schoonheidssalon Prinsenhuys biedt diverse wax- & harsbehandelingen

Salon Prinsenhuys is de wax specialist van Den Haag Centrum. Voor een professionele Brazilian Wax behandeling bent u bij ons op het juiste adres. 

Twijfelt u en heeft u liever een persoonlijk advies of wilt u meer informatie ontvangen over de behandelingen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen door hier op te klikken.

Wat is Brazilian waxing?

Brazilian waxing is het harsen van de schaamstreek en de intieme delen. Bij het uitvoeren van Brazilian wax noemt men het smalle strookje schaamhaar dat men soms op de venusheuvel laat staan ook wel Braziliaans streepje.

Wist je trouwens dat er ook een variant bestaat voor mannen: de Boyzilian. Dit is een complete ontharing van de schaamstreek inclusief het haar tussen de billen.

Na de waxbehandeling in Den Haag

Na een behandeling heb je maar kort last van een rode huid, je geniet hierna van een gladde, mooie en vooral haarvrije huid.

Wanneer je regelmatig jezelf laat harsen of waxen, zul je merken dat de haren dunner worden en wat afnemen in aantallen. Dat komt omdat de haarfollikels minder actief worden en dode huidcellen eerder afbreken. Naarmate je vaker een behandeling bent ondergaan, zal deze meer pijnloos worden. Enerzijds omdat je pijntolerantie toeneemt en anderzijds omdat je haren dunner en korter worden en sneller zullen loslaten.

Brazilian waxen of harsen in Den Haag?

Door waxen een gladde, fijne huid. Daar worden we blij van!

Verwen uzelf met een professionele Brazilian waxbehandeling bij Salon Prinsenhuys Waxen Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in alle wax behandelingen. Maak een afspraak voor ontharen in onze salon. U bent van harte welkom.