Neoderma

Bij Schoonheidssalon Prinsenhuys werken wij met natuurlijke cosmetica

Neoderma gebruikt 's werelds meest geavanceerde airless (luchtvrij) verpakkingssysteem met groene ecosystemen gemaakt van de beste exclusieve grondstoffen. Alle producten van Neoderma zijn dermatologisch en oftalmologisch getest, Halal - gecertificeerd, vrij van parabenen. minerale oliën, lanoline, paraffine, vaseline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en niet getest op dieren

De naam van Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten.

Huidverbetering

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling van uw beauty instituut. Uw schoonheidsspecialist adviseert de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij hebben productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Voor meer informatie over Neoderma ga naar: www.neoderma.com

Neoderma producten