Queen of Peelings Neoderma

Vanaf 1 Juli beschikbaar bij Salon Prinsenhuys

Queen of Peelings

Bijna dertig jaar geleden verraste het destijds nieuwe premium huidverzorgingsmerk NEODERMA de internationale beautywereld met een natuurlijke, doch zeer effectieve, Bio-Peeling. Deze Queen of Peeling openende de ogen voor de beautybranche welke mogelijkheden er zijn voor huidverbeterende behandelingen op basis van kruiden en plantenextracten. De Bio-Peeling is veganistisch en glutenvrij waarbij ze niet alleen de beautymarkt, maar ook de algemene sociale tendens ver vooruit waren. Het waren dan ook vooral de prachtige resultaten van de Bio-Peeling die de behandeling de nummer 1 peeling van de professionele beautybranche maakten.

Met dezelfde toewijding, vakkennis & wens voor een betere huid waarmee de fabrikant uit Cyprus begin jaren negentig de beautybranche betrad, hebben de wetenschappelijke Research & Development teams van NEODERMA gekeken naar verdere verbeteringen en mogelijkheden. Het resultaat: de nieuwe Bio-Peeling wordt begin 2020 op de markt gebracht. Net als de bestaande peeling, is het een zorgvuldige samenstelling van plantaardige ingrediënten, welke perfect als werkstoffen doordringen in de huid om deze te regenereren.

Echter, de grootste vernieuwing in de NEW Bio-Peeling beleeft de klant direct tijdens en na de behandeling. Net als dertig jaar geleden komt NEODERMA met een innovatie die niemand voor mogelijk hield en haar tijd vooruit is. Met de nieuwe Bio-Peeling bereik je namelijk het bekende en gewenste resultaat – zónder de pijn die een peeling normaal gesproken kenmerkt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, want wie mooi wil zijn, moet pijn lijden toch? NEODERMA bewijst met deze vernieuwde Bio-Peeling het tegendeel!

Choose your Skin

Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn meer te lijden. Dat bewijst de nieuwe Bio-Peeling maar weer en mag terechte de koningin van het NEODERMA Cabin-Concept noemen. De gespecialiseerde behandeling voor het regenereren van de gezichtshuid is DÉ oplossing voor een grauwe, doffe huid. Het exfoliëren van de huid is gebaseerd op algen en plantextracten welke de huid diep reinigen en vernieuwen. Hierdoor worden ouderdomsvlekken en fijne lijntjes in het gezicht zichtbaar minder. In plaats van het vurige branden en prikken van de huid na de bio peeling dat normaal gesproken door de klant kan worden ervaren, is er nu slechts sprake van een warme tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren.

Bij Salon Prinsenhuys werken we met een uitgebreid protocol waarmee we de beste resultaten bij diverse huidcondities kunnen realiseren. Na een diepte reiniging en tonen, zorgt de Bio-Peeling voor het vernieuwen van de huid, waarna deze wordt gekalmeerd, voorzien van zuurstof en biedt bescherming tegen UV-stralen. Het resultaat van deze premium behandeling: een jonge, frisse en stralende huid. De Bio-Peeling duurt circa zestig minuten. Het aantal sessies is afhankelijk van de huid en de huidconditie. Voor optimale resultaten kan de Bio-Peeling periodiek herhaald worden.

Bent u na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Neoderma bio-Peeling? Maak vanaf 1 juli een afspraak bij salon Prinsenhuys.

Comments are closed.