Manicure bij nagelstudio in Den Haag

Basis Manicure 45 min €25,-

In model vijlen van de nagels, handbadje, verzorgen van de nagelriemen, korte handmassage met een verzorgende handcrème en lakken van de nagels met een transparante nagellak

Spa Manicure 60 min €40,-

In model vijlen van de nagels, handbadje, scrub, verzorgen van de nagelriemen, lange handmassage met een verzorgende handcrème, Parafine pakking, en lakken van de nagels met een transparante nagellak.

Manicure met cnd shellac 1 kleur € 45,-

In model vijlen van de nagels, handbadje, verzorgen van de nagelriemen, handmassage met een verzorgende handcrème en lakken van de nagels met cnd shellac.

Manicure met cnd shellac french lak € 50,-

In model vijlen van de nagels, handbadje, verzorgen van de nagelriemen, handmassage met een verzorgende handcrème en lakken van de nagels met cnd shellac (2 kleuren)

Paraffine handpakking € 15,-

CND Shellac nailpolish

Shellac nailpolish geeft de schitterende hoogglans van een nagellak en heeft de lange houdbaarheid van een gel. Door de combinatie van gel en nagellak heeft u met Shellac nailpolish gegarandeerd 2 weken lang mooie gelakte nagels. Shellac nailpolish geeft je natuurlijke nagels bescherming en beschadigd je eigen nagels niet

Alleen lakken met Shellac 1 kleur €30,-
Alleen lakken met Shellac French lak €32,50
Verwijderen van Shellac €15,-
Verwijderen van Shellac i.c.m. nieuwset  € 10,-