Gezichtsbehandelingen

Let op prijswijziging vanaf 1 januari 2018

Basisbehandelingen

Teenage Treatment 45 min €37,50

(tot en met 19 jaar)
Reinigende behandeling voor de jonge huid.
Behandelfases: reinigen, peeling/ scrub, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, masker, verzorging afgestemd op uw huid

Cleansing Treatment 60 min €52,50

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, epileren (bijwerken) of een korte gezichtsmassage, masker, serum, verzorging afgestemd op uw huid

Relax Treatment 75 min €62,50

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, epileren(bijwerken), massage van gezichts, decolleté en schouders, masker, serum, verzorging afgestemd op uw huid

Super relax treatment 90 min €72,50

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, verwijderen van onzuiverheden met skin scrubber, epileren (bijwerken), massage van gezichts, decolleté en schouders, masker, insluizen van serum / ampul met ultrasoon, verzorging afgestemd op uw huid.

Cleansing treatment for men 60 min €52,50

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, verwijderen van de onzuiverheden, een nek en schouder massage, masker, verzorging speciaal voor de mannenhuid

Relax treatment for men 75 min €62,50

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, verwijderen van de onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrouwen / neus haren, een hoofd, nek, schouder en gezichtsmassage, masker, verzorging speciaal voor de mannenhuid

Huidverbeterende behandelingen

Neoderma Bio-peeling 75 min €77,50

Mini Kuur van 3 behandelingen binnen 12 à 14 dagen €205,-
De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

Behandelfases: reinigen, epileren(bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Bio-peeling, masker, een korte massage van de schouders en decollete, blue blood gel, 24h crème en oogverzorging.

Neoderma Bio-peeling light 75 min €72,50

Mini Kuur van 3 behandelingen binnen 12 à 14 dagen €195,-
Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.

Behandelfases: reinigen, epileren(bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Bio-peeling light, masker, een korte massage van de schouders en decollete, blue blood gel, 24h crème en oogverzorging.

Bio-Lifting 75 min €75,-

In combinatie met Bio-Peeling 90 min €127,50
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte van de huid te verhogen, vermindert fijne lijntje en rimpels, egaliceert en verstevigt de huid. Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid. Bijvoorbeeld: een rokershuid, na gewichtverlies of ziekte.

Behandelfases: reinigen, scrub, epileren(bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, oxygen active serum, blue blood gel, korte liftende massage, bio-lifting masker, blue blood gel en verzorging.

Neo-Hydro Treatment 75 min €77,50

In combinatie met bio-peeling 90 min €127,50

Een intensief hydraterende behandeling met mineralen en arginine. Het herstelt de essentiële vochtbalans en de soepelheid van de huid, stimuleert nieuwe celgroei en regeneratie.

Behandelfases: reinigen, scrub, epileren(bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Ampul, hydration peel off algenmasker,ampul, blue bloodgel, hydration serum en verzorging.

Neo-Sence Treatment 75 min €77,50

In combinatie met Bio-Peeling 90 min €127,50
Een behandeling speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, couperose en rosacea huid. Het heeft een kalmerend en revitaliserende werking. Na de behandeling is de roodheid zichtbaar minder, de huid voelt soepel en zijdezacht aan en is ontspannen.

Behandelfases: reinigen, epileren(bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, apaline ampul, korte massage, apaline algenmasker, ampul en verzorging.

Neo-Balance treatment 75 min €80,-

In combinatie met bio-peeling 90 min €130,-

Een behandeling voor acné, vette en gecombineerde huid. Deze behandeling bevat hoge concentratie aan mineralen en vitaminen. Het normaliceert de werking van de talgklieren, bestrijd bacterievorming en gaan ontstekingen tegen.

Behandelfases: reinigen, marine enzyme peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampul, korte drukpuntmassage, algenmasker, ampul en verzorging.

Carboxy Therapie 75 min €80,-

In combinatie met andere behandeling €47,50
Kuur van 5 behandelingen (1 x per week)  €375,-
Carboxy Therapie is een uitstekende behandeling: voor een doffe / vale huidkleur, Pigmentatie problemen, vochtarme huid, Acné en onzuivere huid, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, littekens die slecht genezen, donkere kringen rondom de ogen en vetophopingen in het gelaat. Het is een pijnloze behandeling waarbij de CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker versnelt de celvernieuwing en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleert.

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, epileren (bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Oxygel masker, serum, verzorging afgestemd op uw huid

Déesse Led Therapie 60 min €75,-

In combinatie met andere behandeling €30,-
Kuur van 10 behandelingen (1 a 2 x per week) €480,-
DÉESSE LED-licht-therapie wordt ingezet voor bestrijding van acne, algemene huidverbetering, wondherstel, verslapte huid, fijne rimpels en lijntjes. LED-licht- therapie werd ontwikkeld door de NASA in de jaren tachtig met het doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED-licht-therapie is daarmee ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Het DÉESSE LED Therapie masker bevat maar liefs 495 LED lampjes en maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, ieder met haar eigen specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, stoombad, epileren (bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Ampul (afgestemd op de behandelindicatie) DÉESSE LED masker, verzorging afgestemd op uw huid

eDermastamp by Dermaroller®

Hele gelaat tot aan de kaakrand          75 min         €225,-
Hele gelaat en hals                                    90 min        €325,-
Hals                                                                60 min         €175,-

De Dermaroller®therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageenen elastinevezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid.

Een behandeling met de Medische Dermaroller™  kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller™ herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken en deze worden uitsluitend uitgevoerd bij een professionele schoonheidssalon.

De Medische Dermaroller™ – methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals onder andere:
– acné- littekens
– hyperpigmentatie
– een verslapte huid
– een vale of doffe teint
– een sterk verdikte huid
– een verouderde huid met rimpels
– striae en littekens op het lichaam

Behandelfases: reinigen, eDermastamp® Micro-Needling, DÉESSE Hydra Gel masker met LED Therapie, verzorging afgestemd op uw huid

Vi Peel

Een peeling voor alle huidtypes. Vi peel is een van de meest populaire behandeling om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. Vi Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doettreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

De Vi peel Range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn op het behandelen van vele huidindicaties: zoals huidveroudering, acne,hyperpigmentatie, pigmentstoornissen, melasma, rosaccea, eczeem en psoriasis

Vi peel regular        +/- 45 min     €225,-

Vi Peel  Precision     +/- 45 min    €245,-

Vi Peel Precision plus  +/- 45 min   €275,-

Vi Peel purify          +/- 45 min    €225,-